Perfect Tone behandeling

Het doel van behandelingen tegen vlekken en pigment verstoringen is om de oppervlakkige lagen van de huid te verwijderen/ exfoliëren en de aanmaak van nieuwe, jongere en gladdere huidcellen te stimuleren, waardoor een meer egale teint ontstaat. Na verloop van tijd ondervindt de huid nadelige invloed van interne en externe factoren en verschijnen er vaak oneffenheden die het uiterlijk van de huid verslechteren, donkerder maken en verouderen.

Deze behandeling herstelt de helderheid van het gezicht en bestrijdt effectief lelijke oneffenheden. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste behandeling, waardoor je in korte tijd kan pronken met een stralende huid. Het effect wordt vergroot door de behandeling meermaals te herhalen.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en voor jong en oud. Voor iedereen die een oppepper wilt, de huid wilt opfrissen of voor een feestje. Deze behandeling is ook zeer geschikt na een periode van stress of ziekte. Duur van de behandeling is 60 minuten.

 

Resultaat

  • de huid krijgt meer glans
  • een betere doorbloeding
  • de huid is opgefrist
  • de huid heeft meer energie

Bijbehorende producten voor thuisgebruik

 

Perfect Tone behandeling boeken?

Voor meer informatie over de exclusieve Perfect Tone behandeling kunt u terecht bij één van de schoonheidssalons waar u een Alissi Brontë behandeling kan boeken.

Werken met Alissi Brontë producten?

Wilt u in uw eigen salon een Zuurstofbehandeling verzorgen met Alissi Brontë producten? Dat kan! We voorzien u graag van meer informatie om Alissi Brontë professional te worden. Direct contact opnemen? Bel of vul het contactformulier in.

Alissi Brontë kenmerken

Pure essentiële oliën

Alissi Brontë is geparfumeerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën.

Ecologisch geneeskrachtige planten

Ecologische geneeskrachtige planten

Alissi Brontë bevat ecologisch geteelde en geneeskrachtige planten.

Gecertificeerde organische productie

Gecertificeerde organische productie

Alissi Brontë wordt jaarlijks opnieuw gecertificeerd op organische productie.