The luxury of knowing how to listen to nature


Werken met Alissi Brontë

Als salon of professional werken met Alissi Brontë producten? Dat kan! De natuurlijke en biologische cosmetica en make up van Alissi Brontë is uiterst geschikt voor salonbehandelingen. Van reiniging tot scrubs en van serums tot peelings: het brede assortiment bevat producten voor elk huidtype. Bekijk ons aanbod in de webshop.

 

Waarom werken met Alissi Brontë?

  • Gratis trainingen met de producten
  • Persoonlijke begeleiding
  • We hebben ervaring in onze eigen salon met de producten
  • Geen hoge instapprijs. Neem al producten af voor een order vanaf €450,-!
  • Exclusieve leverancier in Nederland en België

Als exclusieve leverancier bieden we u de mogelijkheid om in uw eigen salon te werken met Alissi Brontë. De natuurlijke cosmetica bestaat uit huidverbeterende en verjongende producten voor ieder huidtype.

We hebben veel ervaring in onze eigen salon met de producten van Alissi Brontë. Deze kennis dragen we graag over in trainingen. Verzorg bijvoorbeeld een Anti-Aging of een Vitamine C&C behandeling in uw eigen salon met de natuurlijke en biologische producten.

Wilt u een gratis sample ontvangen om feeling te krijgen met Alissi Brontë? We voorzien u graag van meer informatie om een samenwerking te starten. Vul het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 


Contactformulier

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stay in touch! 
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en acties.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hierboven op abonneer te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt lees hier meer informatie over onze privacypraktijken.