Pers & publicaties

Pink Wave op Beauty-Pro.nl

”Het Spaanse cosmeticamerk Alissi Brontë breidt haar assortiment uit met Pink Wave: een luxe, herstellende aftersun foam voor gezicht en lichaam op basis van hyaluronzuur, roze grapefruit en oligosachariden. Pink Wave is een heerlijke, verfrissende (en roze!) aanvulling op de Alissi Brontë zonproducten ExtremUVA, die de huid met SPF 50+ intensief beschermen tegen de schadelijke effecten van UVA- en UVB-stralen. Het is belangrijk om de huid na het zonnen weer te herstellen en te kalmeren. Pink Wave hydrateert de huid met kalmerende, regenererende en herstellende ingrediënten. Het brengt zowel de gezichtsals lichaamshuid weer in balans na blootstelling aan de zon. De mousse-textuur geeft zijdezachte hydratatie en heeft een licht en verfrissend fruitig aroma voor een heerlijke zomerse beleving. Pink Wave is tijdelijk verkrijgbaar in een luxe geschenkverpakking samen met de ExtremUVA 50+. Daarna is het product los verkrijgbaar.”

Pink Wave op Beauty-Pro.nl

Alissi Brontë op Beauty-Pro.nl

PolivitaminiC Treatment by Alissi Brontë

 

”De PolivitaminiC Treatment van Alissi Brontë in woord en beeld… Al enige tijd kun je in ons vakmagazine en op onze website meer lezen over het Spaanse merk Alissi Brontë. Onlangs onderging het merk een complete re-branding. In Nederland wordt het merk gedistribueerd door Attirance Cosmetics Company uit Breda. Eigenaresse Marijke Stoop heeft al 27 jaar een eigen salon, kwam zo’n vijf jaar geleden in contact met dit mooie merk en was meteen verkocht. “Het merk is gericht op huidverbetering en is natuurlijk. Kortom, helemaal van deze tijd. En de resultaten die ik zag waren prachtig. Ik wilde schoonheidsspecialisten heel graag kennis laten maken met dit mooie merk. ”

 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

PolivitaminiC Treatment by Alissi Brontë

Alissi Brontë in De Beauty Professional

Publicatie: De Beauty Professional / editie 10/2022.

MOOI M&M KIEST VOOR ALISSI BRONTË EN ATTIRANCE COSMETICS COMPANY

Moeder en dochter Monique en Manon de Pijper zijn de drijvende krachten achter MOOI M&M in het Noord-Brabantse Hoeven. Monique werkt al ruim 20 jaar met het natuurlijke cosmeticamerk Alissi Brontë, dat sinds 2016 wordt vertegenwoordigd door Marijke Stoop van Attirance Cosmetics Company. Monique vertelt over haar ervaringen met het merk en de samenwerking met Marijke en haar team.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

 MOOI M&M KIEST VOOR ALISSI BRONTË EN ATTIRANCE COSMETICS COMPANY

Alissi Brontë in De Beauty Professional

Publicatie: De Beauty Professional / editie 9/2022.

Alissi Brontë biedt luxe, huidverbeterende wellness- behandelingen voor elk huidtype. Naast de kwalitatief hoogwaardige behandelingen en producten zijn er nog tal van voordelen in werken met het Spaanse natuurzuivere cosmeticamerk én met distributeur Marijke Stoop van Attirance Cosmetics Company (ACC) in Breda.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Alissi Brontë in De Beauty Professional

Alissi Brontë’s Iconic Retinol Booster Serum op Beauty-pro.nl

De Iconic Retinol Booster is de nieuwste toevoeging aan de Luxe-verzorgingslijn van het Spaanse high-end, natuurzuivere cosmeticamerk Alissi Brontë. De Booster is een intensief serum op basis van retinol en hyaluronzuur voor een continue en krachtige anti-aging-werking. De Luxe-lijn bestond al uit de Luxe Cream, het Luxe Concentrate, het Luxe Demaq (oog- en lipmake-upremover), het Luxe Mask en de Luxe Balm. Het nieuwste serum Iconic Retinol Booster bestaat voor 97% uit actieve natuurlijke werkstoffen. Retinyl palmitate, liposomal retinol en hyaluronzuur helpen rimpels, vlekjes en een onregelmatige huidskleur verminderen. Retinol versnelt de celvernieuwing en vertraagt de collageenafbraak in de huid, waardoor de huidstructuur verbetert en de huid een frissere, jeugdigere uitstraling krijgt. Verkrijgbaar via Attirance Cosmetics Company te Breda.’

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Alissi Brontë's Iconic Retinol Booster Serum op Beauty-pro.nl

Alissi Brontës Purissimo Sleeping Mask op Beauty-pro.nl

”Word wakker met een stralende huid! Het Spaanse cosmeticamerk Alissi Brontë breidt haar Purissimo-verzorgingslijn uit met het Filler Sleeping Mask: een intens hydraterend masker dat rimpels en fijne lijntjes opvult met drie soorten hyaluronzuur. De luxe lijn bestond al uit de Purissimo Filler Cream, het Purissimo Filler Serum en de Purissimo Lips Voluminizer. Het Purissimo Filler Sleeping Mask maakt deze lijn nu compleet.”

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Alissi Brontë op Beauty-pro.nl

Alissi Brontë in De Beauty Professional

Publicatie: De Beauty Professional / editie 6/2022.

Het luxe, high-end cosmeticamerk Alissi Brontë is volgens leverancier Marijke Stoop van Attirance Cosmetics Company een mooie toevoeging voor vrijwel elk salonconcept. Inmiddels werken er zo’n 25 salons in Nederland en België met de natuurzuivere producten en behandelingen afkomstig uit Spanje. De huidige depositaires zijn enthousiast over het merk én de samenwerking met Attirance Cosmetics Company. Drie depositaires vertellen over hun favoriete Alissi Brontë- producten en waarom juist dít product zo fijn is om mee te werken.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Alissi Brontë in De Beauty Professional

Publicatie: De Beauty Professional / editie 5/2022.

High-end restyling voor natuurzuiver cosmeticamerk Alissi Brontë

Sinds 2016 is Marijke Stoop van Attirance Cosmetics Company in Breda distributeur voor Nederland van het luxe Spaanse cosmeticamerk Alissi Brontë. Het salonmerk werd in 1981 gelanceerd en kent sindsdien eenzelfde uitstraling en imago. Marijke: “De restyling is méér dan geslaagd en wij zijn verheugd over wat er nog meer in de pijplijn zit.”

Alissi Brontë in De Beauty Professional

“Een fantastische opkikker voor je huid”

Publicatie: Beautyjournaal | 19 maart 2019

De bindweefselmassage van Alissi Brontë stimuleert de doorbloeding van alle cellen in de huid om optimaal te functioneren. Het resultaat: een gezonde en stralende huid op elke leeftijd! Beautyjournaliste Monique Lindeboom van Beautyjournaal onderging de bindweefselmassage: “M’n huid ziet er direct voller uit.”

De bindweefselmassage van Alissi Brontë bereikt onder andere dit voor jouw huid:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de huiddoorbloeding
 • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

Monique van Beautyjournaal ondervond de bindweefselmassage. “Het fijne bij deze massage is, is dat er ook een instant effect verkregen wordt door de onmiddelijk toegenomen doorbloeding in de huid. Deze massage is dan ook heel geschikt aan de vooravond van een belangrijk event.” Lees het volledige artikel en bekijk het filmpje.

“Love the glow, ik ga nu zonder foundation de deur uit”

Publicatie: Beautyjournaal | 15 maart 2019

Beautyjournalist Monique onderging de 24K Gold Treatment gezichtsbehandeling van Alissi Brontë. Een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij de focus ligt op één ding: Glow! “De behandeling doet het allemaal, en wat is dat heerlijk, zo heb ik ondervonden”, aldus Monique.

De Gold Treatment gezichtsbehandeling van Alissi Brontë bestaat uit 6 stappen: 

 1. Gezichtsreiniging met Gold Foam
 2. Peeling met Diamant poeder
 3. Stimulatie en doorbloeding met magneetbollen
 4. Bevochtiging van de huid met Gold Nutriv Lotion
 5. 24K bladgoud op de huid en massage met Diamond Gold Pearl Cream
 6. Goldwrap masker en afsluitend Beauty Gold Serum

Beautyjournaliste Monique onderging de Gold Treatment van Alissi Brontë. Lees de review en bekijk het filmpje. 

“Alissi Brontë is een puur en eerlijk merk”

Publicatie: FNV MOOI Lijfstijl | Nummer 1 – 2018

De winter is bij uitstek geschikt voor intensieve behandelingen en behandelingen in kuurverband. Alissi Brontë heeft voor de winter 3 topbehandelingen:

1. De 24K Diamond Gold is een luxe anti-agingbehandeling

2. De Vitamine C en C-behandeling 

3. De Mesotherapie behandeling

Tina werkt in haar salon met Alissi Brontë: een luxe huidverzorgingsmerk, waarbij wellness en huidverbetering hand in hand gaan. Tina: “Alissi Brontë is een organisch, puur en eerlijk merk. Het geeft prachtige resultaten aan de huid met behulp van ingrediënten zoals goud en parelmoer.” Lees het volledige artikel.

Alissi Brontë is cosmetica:

 • Zonder minerale oliën
 • Zonder paraffine
 • Zonder parabenen
 • Zonder formol
 • Zonder straling
 • Zonder conserveringsmiddelen
 • Zonder dierproeven
 • Zonder milieuvervuiling
 • Zonder luchtvervuiling
 • Zonder PABA (Para-amino-benzoezuur)
 • Zonder GGO’s

Als u natuurlijke cosmetica zoekt met:

 • Bloemenwaters
 • Natuurlijke suikers
 • Pure essentiële oliën
 • Ecologisch geneeskrachtige oliën
 • Zelfbeschermend effect op de huid
 • Blijvende verjongende effecten
 • Gecertificeerde kwaliteit
 • Gecertificeerd natuurvriendelijk
 • Gecertificeerde organische productie
 • Gecertificeerde R&D
 • Bioactieve producten die schoonheid, gezondheid en welzijn bieden.