Anti-Aging behandeling

Ontdek onze meest exclusieve salonbehandeling: Anti-Aging behandeling met 24K Diamond Gold. Diamant en goud zijn de meest kostbare en waardevolle schatten uit de aarde. Deze behandeling vermindert rimpels, verstevigt een verslapte huid, verlicht de huid van stress. Deze behandeling geeft een ware energie boost en brengt de huid weer terug in balans.

De behandeling biedt een diepe hydratatie en de huidtonus wordt verbeterd. Door het gebruik van magneten wordt een magnetisch veld gegenereerd die de doorbloeding verbetert. De cellen krijgen meer zuurstof. De huid heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die houdt van luxe, diepe ontspanning en het beste wil voor de huid. Voor een rijpere huid die een verbetering wenst in doorbloeding, glans en rimpeldiepte. Deze intensieve behandeling duurt 90 minuten.

 

Resultaat

  • betere doorbloeding
  • de huid is gehydrateerd
  • de huid is gevoed
  • de huid is gladder
  • minder diepe rimpels
  • contouren zijn verbeterd
  • meer glans
  • meer energie

Bijbehorende producten

Onderstaande producten van Alissi Brontë worden geadviseerd voor eventueel thuisgebruik. De producten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

 

Anti-Aging behandeling boeken

Wilt u een Anti-Aging behandeling boeken? Voor meer informatie over de Anti-Aging behandeling kunt u terecht bij één van de schoonheidssalons waar u terecht kunt voor een Alissi Brontë behandeling.

Werken met Alissi Brontë producten?

Wilt u in uw eigen salon een Anti-Aging behandeling verzorgen met Alissi Brontë producten? Dat kan! We voorzien u graag van meer informatie om Alissi Brontë professional te worden. Direct contact opnemen? Bel of vul het contactformulier in.

Alissi Brontë kenmerken

Pure essentiële oliën

Alissi Brontë is geparfumeerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën.

Ecologisch geneeskrachtige planten

Ecologische geneeskrachtige planten

Alissi Brontë bevat ecologisch geteelde en geneeskrachtige planten.

Gecertificeerde organische productie

Gecertificeerde organische productie

Alissi Brontë wordt jaarlijks opnieuw gecertificeerd op organische productie.