Be your own kind of Beautiful


Groothandel in natuurlijke cosmetica en make-up

Voor schoonheidssalons

Als schoonheidssalon op zoek naar een groothandel voor natuurlijke en biologische cosmetica en make-up? In Nederland zijn we de exclusieve distributeur van Alissi Brontë. De professionele verzorgingsproducten en make-up zijn stuk voor stuk natuurlijk, biologisch en dierproefvrij. Zo werk je als schoonheidssalon met de beste natuurlijke cosmetica.

 

Alissi Brontë: Natuurlijke en biologische cosmetica en make-up

Alissi Brontë is van origine een Spaans merk, maar met onze introductie is het ook verkrijgbaar in Nederland voor schoonheidssalons. Alissi Brontë is een eco-luxe merk met hoogwaardige biologische en natuurlijk verzorgingsproducten. Alle producten zijn gemaakt met grondstoffen uit de biologische landbouw. Met diverse eco-certificaten en meerder ISO-certificeringen kenmerkt het merk zich als professionele cosmetica en make-up. Met behulp van de meest geavanceerde onderzoekstechnieken behaalt Alissi Brontë met natuurlijke producten het maximale resultaat voor de huid.

 

Natuurlijke cosmetica en make-up voor schoonheidssalons

Als exclusieve groothandel van Alissi Brontë werken we nauw samen met een aantal gecertificeerde schoonheidssalons. Deze schoonheidssalons gebruiken de natuurlijke cosmetica en biologische make-up voor salonbehandelingen. Hierbij vinden we persoonlijke begeleiding zeer belangrijk. We bieden daarom gratis trainingen aan met de producten. Zo halen we samen het beste resultaat uit de biologische cosmetica en make-up!

 

Luxe salonbehandelingen in uw schoonheidssalon

Met de natuurlijke cosmetica en make-up van Alissi Brontë verzorg je luxe salonbehandelingen in je schoonheidssalon. Verzorg bijvoorbeeld een Vitamine C&C behandeling: een energieboost voor de huid! Of maak de meest exclusieve salonbehandeling met Alissi Brontë mogelijk, namelijk de Anti-Aging behandeling met 24K Diamond Gold! Ook werken met deze behandelingen in je salon? We geven gratis trainingen bij het afnemen van de producten van Alissi Brontë.

Schoonheidssalon én groothandel van Alissi Brontë

Als de ervaren schoonheidssalon Attirance werken we zelf met de natuurlijke cosmetica van Alissi Brontë. We hebben veel ervaring opgebouwd met de biologische cosmetica en make-up. We kunnen jouw schoonheidssalon daarom voorzien van het beste persoonlijk advies.

 

Waarom werken met Alissi Brontë in je schoonheidssalon?

• Exclusieve groothandel in Nederland
• Gratis trainingen met de natuurlijke cosmetica
• Persoonlijke begeleiding voor schoonheidssalons
• We hebben ervaring in onze eigen schoonheidssalon met de producten
• Lage instapprijs; neem al een eerste order af vanaf € 450,-!
• Biologische make-up en cosmetica in je eigen schoonheidssalon

 

Hulp nodig bij het opzetten van je schoonheidssalon?

Als schoonheidssalon Attirance hebben we ervaring met het opzetten en managen van een schoonheidssalon. Ben je een startende schoonheidssalon en kun je tips gebruiken voor het verbeteren van je salon? We werken samen met Partners in Crème. Zij bieden het e-book ‘Hoe groei je met de salon naar een omzet van een ton?’ aan. Download het e-book en til jouw schoonheidssalon naar een volgend niveau!

 

Meer weten van Alissi Brontë?

Als schoonheidssalon meer weten van Alissi Brontë? We vertellen je graag meer over de natuurlijke en biologische cosmetica en make-up. Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op!

Contactformulier Professionals

Uw privacy

Stay in touch!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Vul het contactformulier in