Vraag hier je gratis kennismakingsbehandeling & productpakket aan t.w.v. € 195,00.

Vraag hieronder je gratis kennismakingsbehandeling & productpakket aan t.w.v. € 195,00

Bij Alissi Brontë komen huidverbetering en natuurlijke cosmetica bij elkaar. Alissi Brontë werd namelijk geboren uit de ontwikkeling van natuurlijke cosmetica, klinisch onderzoek en wetenschappelijke ontwikkeling. Wij specialiseren ons in effectieve en wetenschappelijk onderzochte huidverbeterende cosmetica. Hierdoor kunnen er met onze producten baanbrekende resultaten behaald worden op het gebied van huidverbetering. 

Onze cosmetica is ontwikkeld voor professioneel gebruik. En daarnaast aangepast aan dagelijkse gebruik voor je klanten thuis. 

Onze duurzame aanpak houdt in dat we bij alles wat we doen als bedrijf zorgen dat dit in lijn is met de planeet en haar mensen, op een transparante en ethische manier. Alissi Brontë introduceren in je salon is dus verantwoord ondernemen.

”De luxe om te weten hoe te luisteren naar de natuur.”

Tensine

Als salon of professional werken met Alissi Brontë producten?

Dat kan! De natuurlijke en biologische cosmetica en make-up van Alissi Brontë is uiterst geschikt voor salonbehandelingen. Van fruitzuren tot een huidvernieuwende peeling en van retinol tot de Alissi Brontë bindweefselmassage en microneedling: het brede assortiment bevat producten voor diverse huidverbeterende behandelingen. Bekijk ons aanbod in de webshop.

 

Waarom werken met Alissi Brontë?

  • Gratis trainingen met de producten
  • Persoonlijke begeleiding
  • We hebben ervaring in onze eigen salon met de producten
  • Geen hoge instapprijs. Neem al producten af voor een order vanaf €450,-!
  • Exclusieve leverancier in Nederland en België

Als exclusieve leverancier bieden we je de mogelijkheid om in je eigen salon te werken met Alissi Brontë. De natuurlijke cosmetica bestaat uit huidverbeterende en verjongende producten voor ieder huidtype.

We hebben veel ervaring in onze eigen salon met de producten van Alissi Brontë. Deze kennis dragen we graag over in trainingen. Verzorg bijvoorbeeld een Anti-Aging of een Vitamine C&C behandeling in je eigen salon met de natuurlijke en biologische producten.

 

Vraag hier je gratis kennismakingsbehandeling en productpakket aan t.w.v. € 195,00

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.