Renove Plan (After Summer Treatment)

Gedurende de zomer wordt de huid blootgesteld aan veel externe, schadelijke straling en door ultraviolet straling van de zon. Dit heeft vreselijke gevolgen voor de huid. Naast zonbeschadiging creëert de straling een laag op de huid van keratine en dode huidcellen. Dit zorgt er voor dat de huid geen werkstoffen meer opneemt uit cosmetica.  Om deze reden heeft Alissi Brontë een prachtige behandeling ontwikkeld: Renove Plan.

Een behandeling speciaal voor de na-zomer om de huid te reinigen en te hydrateren. Om de huid te voorzien in al haar tekorten en helemaal voor te bereiden op het seizoen dat komen gaat: de herfst.

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype en voor jong en oud. Voor iedereen die de huid extra verzorging wil bieden na de zomerperiode.

 

Bijbehorende producten

Onderstaande producten van Alissi Brontë worden geadviseerd voor eventueel thuisgebruik. De producten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Polivitaminic Cleanser

Polivitaminic Scrub

Gold Foam

Gold Nutriv

Gold Lips

Thalissi Bamboo Peeling

Purissimo Filler Serum

Renove Plan behandeling boeken?

Voor meer informatie over de exclusieve Renove Plan behandeling kunt u terecht bij één van de schoonheidssalons waar u een Alissi Brontë behandeling kan boeken.

Werken met Alissi Brontë producten?

Wilt u in uw eigen salon een Zuurstofbehandeling verzorgen met Alissi Brontë producten? Dat kan! We voorzien u graag van meer informatie om Alissi Brontë professional te worden. Direct contact opnemen? Bel of vul het contactformulier in.

Alissi Brontë kenmerken

Pure essentiële oliën

Alissi Brontë is geparfumeerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën.

Ecologisch geneeskrachtige planten

Ecologische geneeskrachtige planten

Alissi Brontë bevat ecologisch geteelde en geneeskrachtige planten.

Gecertificeerde organische productie

Gecertificeerde organische productie

Alissi Brontë wordt jaarlijks opnieuw gecertificeerd op organische productie.