Mesotherapie behandeling

De Mesotherapie Behandeling is een verjongende behandeling voor het gezicht, de hals, de decolleté en de handen. Het helpt tevens ouderdomspigmentatie te voorkomen en te verminderen. Mesotherapie is bedoeld om de huid in een betere conditie te brengen. Het zet de huid aan tot huidverjonging en huidverbetering.

Naarmate we ouder worden, neemt de conditie van de huid af. Dit komt deels door natuurlijke factoren, zo daalt de hoeveelheid hyaluronzuur bij iedereen na het dertigste jaar. Maar ook erfelijke factoren en omgevingsfactoren spelen een rol. Omgevingsfactoren zijn bijvoorbeeld, hoeveel iemand in de zon heeft gezeten, of iemand rookt, welke voeding neemt iemand, welke huidverzorging is gebruikt en of de omgeving erg (milieu)vervuild is.

Dit alles heeft invloed op de huid. De huid wordt stugger, minder elastisch, grauw en ontsierd met rimpeltjes en plooitjes door vochttekort.

 

Micro Mesotherapie-roller

Via hondertal mini prikjes worden glycolzuren en  hyaluronzuur, in de huid gebracht. Dit gebeurt door middel van de microroller voorzien van 192 titaniumnaaldjes van 0,50 mm. De prikjes zijn dan ook nagenoeg pijnloos. De natuurlijke producten waarmee gewerkt wordt en het feit dat de naald niet in de diepere huidlagen gaat, maakt dat de behandeling zeer veilig is en geen allergische reacties geeft.

 

Jonger, gladder, stralender

De ouder wordende en de door de zon beschadigde huid verliest onderhuids huideigen collageen. De huid verliest zijn jeugdigheid en elasticiteit. Mesotherapie geeft nieuwe kracht aan de huid middels miniprikjes met krachtige glycolzuren en zuiver geconcentreerd hyaluronzuur. Het doel is de toniciteit, de elasticiteit en de hydratatie van de huid te verbeteren. De huid wordt jonger, gladder, stralender.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen die intensieve en huidverbeterende resultaten wenst. Voor huiden met grove poriën, rimpels, verslappingen en pigmentverstoringen. Anti-aging en huidverbetering op het hoogste niveau! Deze huidverbeterende behandeling duurt 30 tot 60 minuten.

 

Resultaat

 • rimpels vervagen
 • meer volume in de huid
 • huidverstrakking
 • verbeteren huidtint
 • littekens vervagen
 • grove poriën verbeteren
 • herstellen van de huid na zonschade
 • verminderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
 • natuurlijke anti-aging

 

Bijbehorende producten

Onderstaande producten van Alissi Brontë worden geadviseerd voor eventueel thuisgebruik. De producten zijn verkrijgbaar in onze webshop.

 • Hidroxy Serum
 • Purissimo
 • Mesotherapy Kit

Review van de mesotherapie kuur

Wilma van de beautyblog Beautytijd heeft een 6-weekse Mesotherapie kuur gevolgd van Alissi Brontë. Op de onderstaande afbeelding ziet u haar geboekte resultaten:

Mesotherapie Alissi Brontë

Zoals u ziet zijn de rimpeltjes rondom haar ogen aanzienlijk verminderd. Daarnaast is haar fronsrimpel ook minder diep. Om haar hele review van onze Mesotherapie behandeling te lezen klikt u op deze link

Mesotherapie behandeling boeken

Voor meer informatie over de Mesotherapie behandeling kunt u terecht bij één van de schoonheidssalons waar u een Alissi Brontë behandeling kan boeken.

Werken met Alissi Brontë producten?

Wilt u in uw eigen salon een Mesotherapie behandeling verzorgen met Alissi Brontë producten? Dat kan! We voorzien u graag van meer informatie om Alissi Brontë professional te worden. Direct contact opnemen? Bel of vul het contactformulier in.

Alissi Brontë kenmerken

Pure essentiële oliën

Alissi Brontë is geparfumeerd met 100% natuurzuivere essentiële oliën.

Ecologisch geneeskrachtige planten

Ecologische geneeskrachtige planten

Alissi Brontë bevat ecologisch geteelde en geneeskrachtige planten.

Gecertificeerde organische productie

Gecertificeerde organische productie

Alissi Brontë wordt jaarlijks opnieuw gecertificeerd op organische productie.